Rod Rosenstein går av som USAs visejustisminister i mai

Rod Rosenstein har formelt sagt opp sin stilling som USAs visejustisminister i et brev til president Donald Trump. Rosenstein slutter 11. mai.

FILE - In this Feb. 25, 2019, file photo, Deputy Attorney General Rod Rosenstein speaks at a Center for Strategic and International Studies (CSIS) event on the rule of law in Washington. Rosenstein has submitted a letter of resignation to President Donald Trump. It's effective May 11. (AP Photo/Jacquelyn Martin, File) Jacquelyn Martin
Politikk

Det var ventet at Rosenstein kom til å gå av etter at William Barr overtok som justisminister etter Jeff Sessions. Barr har ønsket Jeffrey Rosen som sin visejustisminister.Rosenstein har hatt som ansvar å holde oppsyn med spesialetterforsker Robert Muellers granskning av påstått russisk valginnblanding og koordinering med Trumps valgkampapparat.(©NTB)

rod rosenstein
usa
Nyheter
Politikk