Trump: – Boeing bør finne på et nytt navn

Etter at totalt 346 mennesker har mistet livet i to flystyrter, gir USAs president Donald Trump flyselskapet Boeing markedsføringsråd på Twitter.

President Donald Trump talks with reporters outside the White House before traveling to Alabama to visit areas affected by the deadly tornadoes, Friday, March 8, 2019, in Washington. (AP Photo/ Evan Vucci) Evan Vucci
Politikk

– Hva vet jeg om markedsføring, kanskje ingenting (men jeg ble president!), men hvis jeg var Boeing, ville jeg ha FIKSET Boeing 737 MAX, puttet på noen gode funksjoner, & rebrandet hele flyet med et nytt navn, skriver USAs president Donald Trump på Twitter.– Ingen produkter har måttet lide som dette. Men igjen, hva i huleste vet jeg?, fortsetter han.737 MAX-flyene til den amerikanske flyprodusenten Boeing har blitt satt på bakken av luftfartsmyndigheter verden over etter flyulykken med en 737 MAX 8-maskin i Etiopia i mars der 157 mennesker omkom.I oktober i fjor mistet 189 mennesker livet da et fly av ssamme type styrtet i Indonesia.12. april uttalte selskapet at de har gjort 96 tester av en programvareoppdatering i 737 MAX-modellene, og at flere tester vil foretas de neste ukene. En feil i det såkalte MCAS-programvaren mistenkes for å ha vært en medvirkende årsak til at flyene styrtet.(©NTB)

donald trump
boeing