Trump ut mot EU etter ny brexit-utsettelse

USAs president Donald Trump går hardt ut mot EU etter enigheten med britenes statsminister Theresa May om å utsette brexit til 31. oktober.

President Donald Trump speaks to members of the media on the South Lawn of the White House in Washington, before boarding Marine One helicopter, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) Pablo Martinez Monsivais

– Synd EU er så strenge når det kommer til Storbritannia og brexit. EU er også en brutal handelspartner med USA, noe som kommer til å endres, skriver presidenten påTwitter.– Noen ganger i livet må du la folk få pusterom før alt slår tilbake på deg selv, tilføyer han.EU og Storbritannia er enige om en fleksibel utsettelse av brexit til 31. oktober. Enigheten kom på plass nærmere klokka 2 natt til torsdag på EUs krisetoppmøte om brexit i Brussel.(©NTB)