Siv Jensen: Skepsisen til overnasjonal styring er økende

Frp-leder Siv Jensen mener at EU-velgere har gitt uttrykk for skepsis til overnasjonal styring og innvandring i søndagens valg på nytt EU-parlament.

– Europeiske innbyggere har gitt et signal om at de etablerte partiene må ta innvandringens konsekvenser på større alvor, og ettertrykkelig vist at skepsisen til overnasjonal styring i EU er økende. Det er et inntrykk Frp deler, skriver Jensen i en kommentar til NTB.Jensen sier ikke noe om hva Frp mener om framgangen til høyrepopulistiske partier i EU, men hun understreker at Frp er imot EU og for EØS-avtalen.Den høyrepopulistiske framgangen kommer samtidig som liberale og grønne partier også har gått kraftig fram. Både liberalistene og de grønne er positive til EU og flere av disse partiene er også for en mer liberalistisk innvandringspolitikk.(©NTB)