SV fikk 300 nye medlemmer etter Jensen-utspill

– Bli en jævla sosialist, du også, skrev SV-leder Audun Lysbakken på Facebook i kjølvannet av Siv Jensens (Frp) utsagn. Nå har SV håvet inn 300 nye medlemmer.

Lysbakkens Facebook-innlegg, som ble publisert søndag, har til sammen fått over 4.500 likes, skriver Nettavisen. – Vi fikk en bølge av nye medlemmer i går, og det tikker fortsatt inn. Sammen skal vi kjempe for et Norge for de mange, ikke de få på toppen, skriver SV på sin Facebook-side mandag ettermiddag.Det var under Siv Jensens middagstale på Frps landsmøte lørdag kveld at hun ytret ordene som skapte store reaksjoner fra flere hold dagen etter.– Dette må jo være det beste kick-offet i verden. Det er bare å brette opp ermene, dundre ut og knuse disse jævla sosialistene, sa Jensen.Utsagnet høstet skarp kritikk fra en rekke politikere, blant annet tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide, som mener ordbruken er «ødeleggende for det politiske ordskiftet». Jensen beklaget senere utsagnet, og understreket at «det var sagt med et glimt i øyet».(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også