Trump tror ikke Kim vil bryte løfter

Nord-Koreas leder Kim Jong-un kommer ikke til å bryte sine løfter til USA, mener president Donald Trump etter at nordkoreanerne skjøt missiler ut i sjøen.

– Alt i denne veldig interessante verdenen er mulig, men jeg tror at Kim Jong-un er fullt klar over Nord-Koreas store økonomiske potensial, og han vil ikke gjøre noe for å ødelegge det, sier den amerikanske presidenten på Twitter lørdag.– Han vet også at jeg står ved hans side, og han vil ikke bryte sitt løfte til meg. En avtale kommer til å skje! fortsetter Trump.Uttalelsene kom etter at Nord-Korea ifølge Sør-Korea avfyrte flere prosjektiler ut i sjøen utenfor landets østkyst. Hva slags våpen det var, er høyst uklart, men det kan ha dreid seg om Nord-Koreas første utskyting av kortdistanseraketter på over ett år.(©NTB)


Les også