Melania Trumps talskvinne blir presidentens nye pressetalsperson

USAs president Donald Trump utnevner førstedame Melania Trumps talskvinne Stephanie Grisham som ny pressetalskvinne i Det hvite hus etter Sarah Sanders.

In this June 21, 2019 photo, Stephanie Grisham, spokeswoman for first lady Melania Trump, watches as President Donald Trump and the first lady greet attendees during the annual Congressional Picnic on the South Lawn in Washington. First lady Melania Trump has announced that Grisham will be the new White House press secretary. Grisham, who has been with President Donald Trump since 2015, will also take on the role of White House communications director. (AP Photo/Jacquelyn Martin) Jacquelyn Martin
Politikk

– Jeg kan ikke se for meg noen som er bedre i stand til å tjene vår administrasjon og vårt land, skriver førstedame Melania Trump, som selv kunngjorde utnevnelsen på Twitter.Grisham overtar som Det hvite hus' pressesjef etter Sarah Sanders, som kunngjorde sin avgang tidligere denne måneden. Sanders har fått kritikk for å ha faset ut de daglige pressekonferansene i Det hvite hus, og da hun sluttet, var det tre måneder siden hun sist brifet pressen.Grisham skal i tillegg være kommunikasjonsdirektør, en stilling som har stått tom siden mars, ifølge The New York Times. Grisham sluttet seg til Trumps valgkampstab i 2015 og er blant de siste fra denne staben som er igjen i Det hvite hus.Hun er kjent for sitt forsvar i mediene av førstedamen og Trump-familien, samt evnen til å stanse de fleste lekkasjer fra Østfløyen hvor Melania Trumps kontor ligger, ifølge avisa.(©NTB)

trump-administrasjonen
Nyheter
Politikk