Utsendinger fra USA og Nord-Korea er i samtaler om å organisere et tredje toppmøte mellom Donald Trump og Kim Jong-un, sier Sør-Koreas president Moon Jae-in.Atomsamtalene mellom Nord-Korea og USA har stått i stampe siden Trump og Kim møttes i Hanoi i februar, og ledelsen i Pyongyang gjorde det i april klart at de ikke lenger ønsker å se utenriksminister Mike Pompeo ved forhandlingsbordet.I helga meldte nordkoreanske medier at landets leder hadde mottatt et brev med «fantastisk innhold» fra Trump. Hva som står i brevet, er ikke kjent.Nord-Koreas utenriksdepartement understreket i en kunngjøring onsdag at landet ikke kommer til å gi etter for de amerikanske sanksjonene.– Vi kommer ikke til å nøle med å flekse musklene og forsvare oss selv dersom noen krenker vår suverenitet, heter det i en kunngjøring.Kunngjøringen anklager videre USA for å være fiendtlig innstilt og for å komme med ubegrunnede anklager om brudd på menneskerettighetene.(©NTB)