Donald Trump er fly forbannet

President Donald Trump gjorde onsdag sitt beste for å undergrave tidligere spesialetterforsker Robert Mueller, som stilte til høring i Kongressen.I en tirade av Twitter-meldinger gikk Trump til angrep på Mueller og beskrev hans etterforskning som en heksejakt.– Dette burde IKKE tillates. En rigget heksejakt, het det i en av de i alt ni Twitter-meldingene fra den amerikanske presidenten i morgentimene.– Hvorfor bruke ikke Robert Mueller og hans bande av 18 sinte demokrater noe av tiden på å etterforske skurken Hillary Clinton og løgneren og lekkeren James Comey, het det i en annen melding, der Trump også lister opp flere andre som i hans øyne burde ha vært satt under etterforskning, inkludert Mueller selv.– Demokrater og andre kan nå på ulovlig vis fabrikkere en forbrytelse og forsøke å hekte den på en svært uskyldig president. Og når han kjemper tilbake mot dette ulovlige og forræderske angrepet på landet vårt, da kaller de det obstruksjon. Galt!, tvitrer Trump.Presidenten raser også mot at Aaron Zebley, Muellers høyre hånd som ledet etterforskningen fra dag til dag, var å finne ved den tidligere spesialetterforskerens side under onsdagens utspørring i Representantenes hus.– Det var ALDRI enighet om at Robert Mueller kunne få ha en av sine mange demokratiske Aldri-Trump-advokater ved sin side for å hjelpe seg med svarene. Dette ble helt spesifikt IKKE tillatt, og jeg ville ALDRI ha gått med på det. Dette er uten sammenligning de største heksejakten i USAs historie, lyder en annen av Trumps Twitter-meldinger.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også