Ap-topp åpner for bompengepartiet

Bompengepartiet ble tredje størst i Stavanger i samme måling, og kan bli jokeren i kommunevalget i september. Nå åpner Arbeiderpartiets ordførerkandidat i byen, Kari Nessa Nordtun, opp for samarbeid, skriver Nettavisen.- Vi vil samarbeide der vi får mest gjennomslag for politikken vår. Om det er med bompengepartiet får resultatet av forhandlingene vise, sier Nordtun til nettstedet, og påpeker at bompengepartiet for eksempel finner sammen med Ap i spørsmål om gratis skolemat og privatskoler.Hun mener bompenger er et nødvendig onde som trengs for å bygge vei og sykkelsti, men at belastningen har blitt for stor i Stavanger.- Vi mener bompengenivået er for høyt. Trondheim har fått til en gradvis tilpasning, der det er billigere og satsene har økt saktere. Vi går til valg på å justere trykket med lavere satser, sier ordførerkandidaten til Nettavisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også