Dette skjer i dag - søndag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 11. august.

Politiet setter inn ekstra ressurserI kjølvannet av skyteepisoden ved Al-Noor Islamic Centre i Bærum lørdag kommer politiet til å ha økt tilstedeværelse under eid-feiringen søndag.Oslo politidistrikt har bevæpnet alle politifolk, og dette vil vurderes forlenget søndag. Dette ble opplyst på en pressekonferanse lørdag kveld.Johansen taler i moskéByrådsleder Raymond Johansen besøker moskeen Central Jamaat Ahla Sunnat på Grønland i forbindelse med eid-feiringen.Eid al-adha er en islamsk høytid, også kalt offerfesten, til minne om profeten Ibrahims villighet til å ofre sin sønn Ismail til Allah.Nye demonstrasjoner i HongkongDemokratiaktivister varsler to nye demonstrasjoner i Hongkong – i distriktene East Island og Sham Shui Po. Det har vært en rekke demonstrasjoner i Hongkong den siste tiden, og den politiske situasjonen har tilspisset seg.Argentina velger presidentkandidaterDet holdes primærvalg i Argentina for å velge presidentkandidater til valget i oktober.Arrangementet vil foregå i hovedstaden Buenos Aires.Presidentvalg i GuatemalaAndre runde av presidentvalget i Guatemala avholdes. Det skjer samtidig som det holdes valg på ny nasjonalforsamling.Stemmene etter presidentvalget i første runde måtte telles på nytt etter beskyldninger om valgfusk.(©NTB)