Siv Jensen: Mål om lavere bompenger for folk flest

Frp-leder Siv Jensen håper fremdeles at bompengeprosessen mellom de fire regjeringspartiene skal føre til lavere bompenger for folk flest.

Søndag ettermiddag samles Frps landsstyre til ekstraordinært møte i Oslo for å diskutere prosessen.– Jeg ser fram til landsstyremøtet søndag og til å møte og diskutere med mine partikolleger, sier Siv Jensen til NTB lørdag.– Mitt mål gjennom hele denne prosessen har vært å få gjennomslag for lavere bompenger for folk flest. Det håper jeg fremdeles på å få til.Lørdag ettermiddag var det fremdeles ikke lagt fram noen avtale mellom de fire partiene, som har hatt samtaler om bompengekravene fra Frp de siste to månedene.– Landsstyret vedtok i juni noen krav som var Frps utgangspunkt i forhandlinger med de andre partiene, og at vi skulle komme tilbake til landsstyret når det nærmer seg en avklaring. Det har vi funnet naturlig å gjøre nå, sier Siv Jensen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også