Siv Jensen: – Trygve og Jonas er eiendomsskattekonger

Frp-leder Siv Jensen gikk til angrep på eiendomsskatten da hun sparket i gang Frps valgkamp i Os i Hordaland lørdag.

– Vi har to eiendomsskattekonger her i Norge. De heter Trygve og Jonas, sa Siv Jensen i talen som offisielt er startskuddet for Frps kommunevalgkamp.Valgkampåpningen er lagt til Osøyri i Os kommune, hvor Frp-nestleder Terje Søviknes har vært ordfører siden 1999.I talen omtalte Jensen Os som et «fantastisk utstillingsvindu» for Frps politikk, og viste blant annet til at Os ikke har eiendomsskatt.– Kommunene trenger ikke eiendomsskatten. Her i Os har Terje bidratt til at kommunen har fått et fantastisk tilbud, helt uten eiendomsskatt, sa Jensen.– Jeg vil gjerne sende Raymond Johansen til Os for å vise ham hvordan man kan gi gode tilbud uten å flå innbyggerne for mer eiendomsskatt, sa Frp-lederen.(©NTB)