SV vil tvinge Ap mot venstre i storbyer

Et SV i vekst og medvind kommer med en klar advarsel til Arbeiderpartiet før kommunevalget om én måned.

– I Bergen og Trondheim har Ap valgt å samarbeide med sentrum, istedenfor til venstre. Vi vil bruke vår vekst til å tvinge Ap til å samarbeide mot venstre, slik vi har gjort i Oslo, sier SV-leder Audun Lysbakken.– Det vil vi gjøre ved å stille tydelige krav til samarbeid og gå i opposisjon om vi ikke får innfridd disse. Vi skal sette en stopper for vassen sentrumspolitikk der det er mulig, fremholder han.SV sparket torsdag i gang sin nasjonale valgkamp med et pressetreff på Kulturhuset i Oslo.– Det må være et tankekors for Ap i Bergen at de kan få innfridd løfter om gratis SFO og skolemat dersom de hadde samarbeidet med SV, konstaterer Lysbakken.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også