Trøndelag Ap nedtoner valgkampen til etter begravelse

Trøndelag Ap toner ned valgkampen til etter begravelsen til Malvik-ordfører Ingrid Aune (33) som døde etter en båtulykke torsdag, skriver Trønder-Avisa.

– Når vi sier at vi vil ha en nedtonet valgkamp, så handler det først og fremst om agitasjon og konfliktlinjer. Vi kommer til å være til stede, og det er viktig at folk treffes i partiet vårt, sier stortingspolitiker Ingvild Kjerkol for Ap i Trøndelag til avisa.Torsdag stoppet Arbeiderpartiet nasjonalt all valgkamp, mens fylkespartiet varslet en neddempet valgkamp inntil videre.Fredag morgen var det en markering ved rådhuset i Malvik etter ulykken hvor ansatte, politikere og pårørende etter den avdøde Ap-ordføreren var samlet.Kjæresteparet Ingrid Aune (33) og Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) døde etter at fritidsbåten de satt i, havnet på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. Evensen ble erklært død ved ankomst til sykehuset, mens politiet torsdag ettermiddag opplyste at også Aune var død.(©NTB)