<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blir ny generalsekretær i Høyre

Høyres sentralstyre har ansatt Tom Erlend Skaug (45) som ny generalsekretær i partiet. Han tar over etter John-Ragnar Aarset, som har hatt jobben siden 2015.

    Publisert 24. jan. 2020 kl. 10.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 123 ord
    GLEDER SEG: – Jeg takker for tilliten og gleder meg til å ta fatt på den lange valgkampen fram mot stortingsvalget 2021, sier Tom Erlend Skaug Foto: Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

    – Jeg takker for tilliten og gleder meg til å ta fatt på den lange valgkampen fram mot stortingsvalget 2021, sier Skaug i en pressemelding fredag.

    Skaug skal avvikle foreldrepermisjon til 15. mai, men går formelt inn i stillingen fra begynnelsen av mars.

    – Tom Erlend har solid politisk kompetanse, strategiske evner, organisasjonsforståelse, ledererfaring og rolleforståelse, sier statsminister og Høyre-leder Erna Solberg.

    Skaug var politisk rådgiver for tidligere Høyre-leder Jan Petersen og i flere fraksjoner i Høyres stortingsgruppe fram til 2006. Fra 2014 til 2018 var han leder for politisk avdeling og sekretariatsnestleder for partiets stortingsgruppe.

    Han har også vært statssekretær i Barne- og likestillingsdepartementet og Kunnskapsdepartementet og konstituert i samme rolle ved Statsministerens kontor.

    Skaug har dessuten jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver i JKL og informasjonssjef i Nordea.