<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil ha FrP-statsminister og inviterer Sp med i regjering

FrP-toppen Ketil Solvik-Olsen vil gjøre Fremskrittspartiet til landets største parti, ha statsministeren og invitere Senterpartiet med på regjeringssamtaler.

    Publisert 16. okt. 2020 kl. 16.08
    Oppdatert 16. okt. 2020 klokken 16.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 145 ord
    INVITERER SP: Ketil Solvik-Olsen, her på Fremskrittspartiets landsstyre på Gardermoen, vil ha Sp med på regjeringslaget med en statsminister fra FrP. Foto: NTB

    Solvik-Olsen har vært statsråd og FrP-nestleder og gjør nå comeback i rikspolitikken. Han velges inn i FrPs sentralstyre og nomineres til sikker plass på stortingslisten til Rogaland FrP.

    – Jeg mener FrP har en politikk og en standing som gjør at vi skal ha som mål å være det største partiet, og ha statsministeren, sier Solvik-Olsen til TV 2.

    I intervjuet inviterer han også Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum til samtaler om å få Sp med i et borgerlig regjeringssamarbeid.

    – Hvis Sp ønsker gjennomslag for de sakene de har løftet frem i mediene de siste årene, så er det kun i et samarbeid med FrP de vil få det, sier Solvik-Olsen.

    – Når du ser på den politikken som Senterpartiet snakker om, så kan det fremstå som en god løsning, men det betyr Sp må mene det de sier, legger han til.