<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trump varsler at svært stygge ting kan skje

President Donald Trump og hans utfordrer Joe Biden var begge på stemmesanking i lørdag, henholdsvis i Pennsylvania og Michigan.

    Publisert 1. nov. 2020 kl. 08.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 163 ord
    NØKKELSTATER: Donald Trump og Joe Biden var på stemmesanking i Pennsylvania og Michigan. Foto: Dreamstime

    Trump tok i bruk sterke ord da han advarte om kaos i USA hvis ingen klar vinner blir raskt utpekt i tirsdagens valg.

    Svært stygge ting kan komme til å skje hvis man ender opp i en situasjon der det tar uker før man har resultatet klart, uttalte Trump på et folkemøte i Pennsylvania, en nøkkelstat i kampen om viktige stemmer.

    – Delstaten hvor den amerikanske uavhengighetshistorien startet, sa Trump i en tale i småbyen Newtown, et av fire steder han besøkte i Pennsylvania lørdag.

    Biden talte til velgere i Flint og Detroit i Michigan.

    – Det er på tide at Donald Trump pakker kofferten og drar hjem, sa Biden, som hadde fått drahjelp fra sin tidligere sjef Barack Obama. I Michigan vant Trump hårfint i 2016.

    Visepresident Mike Pence var på velgermøter i North Carolina, mens Bidens visepresidentkandidat Kamala Harris var i Florida, enda en viktig delstat der Republikanerne og Demokratene kjemper om å sikre seg flest stemmer.