Trumps forsprang krymper i to stater

Donald Trump har fortsatt en klar ledelse i Pennsylvania og noe mindre i Georgia, men Joe Biden haler innpå.

PRESIDENTVALGET: Stemmer telles i Atlanta. Foto: AP
Politikk

Forspranget til presidenten i Pennsylvania er nå på 472.000 stemmer, eller 8,3 prosentpoeng. Det har tidligere vært på over 600.000 stemmer, men delstaten teller nå forhåndsstemmer og brevstemmer, som ventes å øke oppslutningen til Biden.

Veien til gjenvalg blir svært vanskelig for Trump om ikke han vinner i Pennsylvania. Det gjenstår å telle rundt en femdel av stemmene.

I Georgia er forspranget nå på 87.000 stemmer, eller 1,8 prosentpoeng, når det gjenstår å telle drøyt åtte prosent av stemmene. Trump ledet inntil nylig med over 100.000 stemmer. Her er det særlig stemmer fra delstatshovedstaden Atlanta og forstedene som telles nå.

(©NTB)