<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Berlusconi lagt inn på sykehus igjen

Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi er lagt inn på sykehus igjen, opplyser en kilde som står partiet hans nær. Det er fjerde gang i år.

    Publisert 11. mai 2021 kl. 13.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord
    PÅ SYKEHUS: Silvio Berlusconi, her i sine velmaktsdager som statsminister i Italia i 2003, er lagt inn på sykehus. Innleggelsen skal være knyttet til covid-19, som han pådro seg i fjor høst. Foto: NTB

    Innleggelsen på San Raffaele-sykehuset i Milano er knyttet til senvirkninger av covid-19, som Berlusconi pådro seg i september i fjor, sier en annen kilde til nyhetsbyrået AFP.

    Det er bare litt over en uke siden sist den 84 år gamle milliardæren og mediemogulen sist ble skrevet ut fra sykehuset. Dette er Berlusconis fjerde sykehusopphold i år og det tredje siden mars.

    Den kjente politikeren er for tiden tiltalt i en sak knyttet til den langvarige sexskandalen med utspring i de såkalte bunga-bunga-festene. Rettsmøtene er utsatt flere ganger på grunn av Berlusconis dårlige helse.

    I januar ble han lagt inn på sykehus i Monaco med hjerteproblemer.