<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå er Trump oddsfavoritt til å vinne presidentvalget i USA

– Selv om Donald Trump har blitt kastet ut av flere sosiale plattformer virker ikke det som det har skadet populariteten hans, sier Betsson-sjef Adam Vella.

    Publisert 5. nov. 2021 kl. 11.16
    Oppdatert 5. nov. 2021 klokken 11.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 190 ord
    BLIR DET COMEBACK? Betsson melder at Donald Trump er favoritt til å bli USAs neste president. Foto: Reuters

    Til tross for at Donald Trump ikke har annonsert sitt kandidatur til presidentvalget i 2024, blir han likevel utpekt som oddsfavoritt til å flytte inn i Det hvite hus etter neste valg. 

    Ifølge Betsson er oddsen på Trump satt til 4,00, mens Joe Biden står til 5,00. Visepresident Kamala Harris følger så med 6,00 i odds.

    Joe Biden nærmer seg ett år i presidentstolen, og det har vært en periode hvor han nok ikke har klart å utrette like mye som han hadde håpet.

    Biden må overbevise

    – Etter gode tall i starten av presidentperioden, har det vært fritt fall den siste tiden for demokraten. Biden må virkelig overbevise i tiden som kommer om han skal snu trenden, sier Adam Vella, sjef i Betsson, i en melding.

    Neste år er det klart for mellomvalg i USA, og da kan det gå fra vondt til verre for Biden.

    – Overtar republikanerne senatet vil det bli enda verre for Biden å få gjennom sin politikk. Det er enda lenge til valget i 2024, men slik vinden nå blåser kan det bli svært tøft for Biden å få enda en presidentperiode, og derfor er Trump nå oddsfavoritt, sier Vella.