Hytter på dumpingsalg

Til tross for at prisen på hytta på Trysil er kuttet med halvannen million, vil ingen kjøpe den.

Reiseliv

En tømmerhytte på Fageråsen i Trysil ble lagt ut for salg i september i fjor. Da var prisen 7,9 millioner kroner. Nå er prisen kuttet til 6,5 millioner kroner, uten at kjøperne har kommet på banen.- Det har vært noen interesserte, men ingen har lagt inn bud. Derfor så vi ingen annen løsning enn å redusere prisen. Det virker som om hyttekjøperne har tatt seg en pustepause. De avventer for å se om markedet vil synke fremover, sier Thomas Aas i EiendomsMegler 1 Oslo Vest til DN.På Finn.no er bare to av 181 Trysil-hytter registrert solgt den siste uken. Flere fritidseiendommer har ligget ute for salg i månedsvis.Også ved flere andre av landets populære skidestinasjoner er kjøperne langt mer tilbakeholdne enn før.- Hyttemarkedet har forandret seg. For bare et halvt år siden var omsetningshastigheten mye raskere. Nå står det nesten bom stille, sier Aas.

Nyheter
Personlig økonomi