Kjøpte fritids-eiendom for 32 mill. - river alt for å bygge dansk herregård

I fjor sommer kjøpte den danske oljegründeren Brian Jepsen en strandeiendom i Sandefjord for 32 millioner kroner. Nå river han alt for å bygge dansk herregård.

Reiseliv

I fjor sommer kjøpte den danske oljegründeren Brian Jepsen en strandeiendom i Sandefjord for 32 millioner kroner. Nå river han "hele greia" og bygger nytt på 660 kvadratmeter for 20 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.Tomten er på over 13 mål med hundre meter strandlinje. Ifølge DN har Jepsen nå fått Sandefjords velsignelse, som en dispensasjonssak, til å bygge en dansk herregård i strandsonen, 10 meter nærmere sjøen enn dagens bygning. Dagens bygning ligger 80 meter "inne på land".Her finner du Norges ti dyreste hytter ved sjøen. Her finner du Norges ti dyreste hytter på fjellet. Her finner du Norges ti dyreste boliger.

Nyheter
Næringseiendom