- Vi har ikke hatt den etterspørselen som folk opprinnelig trodde, samtidig har tilbudet vokst betraktelig. Hyttefelt popper opp overalt, og utbyggerne rammes, sier Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret til Finansavisen.
Håkon Wøllo, daglig leder ved Eiendomsmegler 1 Hemsedal, vil ikke være med på at hytteprisene er på vei ned.- Prisene har ikke falt, men markedet er tregere. (...) Vi får fortsatt prisantydning, men det kan gå 2-3 måneder før et eventuelt bud, sier han.- Vi har hatt en utrolig flott periode med 50-100 prosent prisvekst. En tregere periode er både sunt og nødvendig, legger Wøllo til. På Geilo kan Christian Haatuft melde om godt besøkte visninger, men at salgene går tregere.- Tiden er inne for å handle. De som viser handlingsvilje nå, er de som gjør gode kjøp, sier han til Finansavisen.Bjørn-Erik Øye er dagens gjest i på .