Petter Northug skulle bli rik på hytter

- Petter skal først knuse Bjørn Dæhlie på ski, så på eiendom, sa pappa John Northug. Slik gikk det ikke.

Petter Northug - Foto: Scanpix
Reiseliv

Ifølge Finansavisen var langrennsløperen Petter Northug én av mange som skulle tjene penger på hyttebygging i Oppdal, men flere planer skrinlegges som følge av tregt salg.- Petter skal først knuse Bjørn Dæhlie på ski, så på eiendom, sa pappa John Northug til Trønder-Avisa i forbindelse med at sønnen Petter lanserte sine byggeplaner for "Rykket Gård" i Oppdal for halvannet år siden.Northug skulle sammen med tidligere kombinertmester Trond Einar Elden og eiendomsutvikler Terje Haugan bygge 12 leiligheter til 22 millioner kroner.- To avtaler er inngått, men det var et ønske om å ha solgt fire eller fem før vi satt i gang bygging. Derfor er prosjektet lagt litt på is inntil videre, sier megler Vidar Stene i Krogsveen.«Sletvoldtunet», hvor det var planlagt 20 leiligheter, blir også utsatt. I «Oppdalslia» er det lagt ut 32 byggeklare tomter for salg, men foreløpig er bare én av tomtene solgt.Også andre prosjekter utsettes.

Nyheter
Næringseiendom