Fritidsleiligheter til under halvannen mill.

- Hyttedrømmen i Rauland kan faktisk bli realisert nesten kostnadsfritt, sier Alf Henning Olsen.

Publisert 6. april 2009 kl. 10.16
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 123 ord
Foto: Esben Haakenstad
Nå får du finanskriseleiligheter til under halvannen million midt i alpinbakken på Rauland i Telemark, skriver Dagens Næringsliv.- Hyttedrømmen i Rauland kan faktisk bli realisert nesten kostnadsfritt, sier Alf Henning Olsen, som sammen med to andre har etablert familieanlegget Wonderland Resort.Ifølge avisen lanseres Wonderland Resort i påsken. Her er det snakk om leiligheter på 52 eller 67 kvadratmeter - fire i hvert bygg - som ferdig møblert koster 1,49 og 1,79 millioner kroner. Kjøperen må ut med 20 prosent i egenkapitalandel. Rentene på resten av kjøpesummen blir dekket av utleie i fem år - med bankgaranti.Videre skriver DN at kjøperen må binde seg til å leie ut leiligheten 39 uker i året. Til fri bruk for eieren gjenstår da13 uker, inkludert halve påsken.