Meglertopp vil ha 18,5 mill. for landsted

Meglertopp Stig A. Rognstad har lagt ut landstedet i Larvik for salg.

Foto: Estate
Reiseliv

Meglertopp Stig A. Rognstad, som i dag driver meglerforetaket Norse Kapitalforvaltning, har lagt ut landstedet i Larvik for salg, skriver Finansavisen.- Det er dyrt å ha en så kostbar hytte ved sjøen som man bare bruker tre-fire uker i året. Derfor vurderer vi å kjøpe et litt mindre sted og kanskje reise mer, sier Rognstad.Ifølge avisen ble hytten kjøpt for 15,8 millioner kroner i 2007, og er lagt ut for salg med en prisantydning på 18,5 millioner kroner. Differansen skyldes utvendige og innvendige oppgraderinger Rognstad har påkostet etter at han ble hytteeier for to år siden.Videre går det frem at strandeiendommen ble forsøkt solgt i fjor høst, uten hell.Les mer og se flere bilder på Finn.no

Nyheter
Personlig økonomi