Kjøpe leilighet på fjellet nå?

Alle mørke skyer for lengst borte vekk, børsen til himmels!!! GUTTER : NÅ GJELDER DET Å KOMME SEG INN PÅ FJELLEILIGHETSMARKEDET SNAREST!!! Dere er jo splitter pine GALE om dere sitter på gjerdet nå!!!!

Reiseliv

Slik lyder starten på en tråd på eiendomsforumet mandag. Og dermed er diskusjonen igang. Sterke meninger, erfaringer og tips om at det er for bråkete i leilighetsbygg, er noen av innleggene.Men de som tror det er mer fredelig i skjærgården bør lese dette innlegget:RE^1: FJELLEILIGHET - NÅ!!!! Det er like bråkete i et hyttefelt som det er i en leilighet. Jeg har hytte ved sjøen, og maken til bråk i pinseferien skal du lete lenge etter. Den ene hyttenaboen har ikke strøm, bruker aggregat når han skal bruke høytrykksvaskeren. Den går hele helgen. En annen hyttenabo brukte motorsaga på trær som skygget for utsikten, og dessuten er hele familier samlet med tilhørende ungeskrål. Tidligere har hyttenaboen bak oss kappet toppen av 12 små furutrær som står inne på vår eiendom, og som skygget for hans utsikt når han sitter i solstolen. Lurer nesten på å kjøpe leilighet når den bli billig nok. Der er det vel ikke lov å bråke sånn?Rene ord for pengene det. Og diskusjonen stopper ikke med det.Flere friske, morsomme, underholdende, informative, nyttige og unyttige diskusjoner.

Nyheter
Personlig økonomi