Vil bruke en halv mrd. på Larkollen-hotell

- Det blir ikke Geilo-priser på 80.000 kroner kvadratmeteren, sier Dr. Holms-eier Stig Fische. Nå vil han bygge nytt hotell på Larkollen.

Illustrasjon: Sjur M. Moe for Halvorsen & Reine Arkitekter
Reiseliv

Dr. Holms-eier Stig Fische regner med å bruke inntil en halv milliard kroner på et nytt hotell med leiligheter på Larkollen, skriver Finansavisen.- Det blir ikke Geilo-priser på 80.000 kroner kvadratmeteren. Jeg tipper det blir alt fra 35.000 til 50.000, betinget av markedet, sier Fische.Han har god erfaring med hotelldrift og leilighetsutbygging i det øvre sjiktet av markedet. Nå vil han gjenta fjellsuksessen noen steinkast fra den velkjente og delvis beryktede campingplassen på Larkollen i Østfold.Ifølge avisen er planen å rive eksisterende Støtvig Hotell og oppføre et hotellkompleks med spa og konferansesenter. 75 leiligheter skal bygges og fungere som 150 hotellrom når ikke eierne er til stede.- Jeg betalte 50 millioner kroner i fjor for bygget og 14 mål tomt. Da fulgte det med 100 båtplasser, sier Fische.Den totale investeringen vil ende rundt en halv milliard kroner, hvis planene går igjennom. De inkluderer ytterligere 120 båtplasser, et underjordisk parkeringsanlegg og muligens 35 boliger bak hotellet.

Nyheter
Næringsliv