Alt om hytteprisene

Her er det billigst, her er det dyrest, her gjør du de største kuppene og slik halverer du prisen på hytta. Pluss enda litt til.

Foto: Finansavisen
Reiseliv

Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF), i samarbeid med Finn.no, presenterte i dag resultatene av en prisundersøkelse for hytter ved sjøen. Selve undersøkelsen er gjort av analytiker Hans Petter Skogstad i MakroSikt.Undersøkelse konkluderte med at prisene, etter å ha steget 15 prosent hvert år mellom 2004 og 2007, falt to prosent i 2008. Den nedadgående trenden har fortsatt inn i 2009.Les: Hytter ved sjøen - her er de billigst Les: Hytter ved sjøen - her er de dyrest Les: Dette vil gjøre de dyreste hyttene enda dyrere Les: Hyttemegler: Tungt å jekke ned selgerne Les: Slik halverer du prisen på hytta Les: - Gjør hyttekuppet nå