Han kjøper Eikelands Blindleia-hytte

Ryktene om at Petter Stordalen, Ola Mæle eller Christen Sveaas skulle ha kjøpt Jostein Eikelands Blindleia-hytte stemte ikke.

Jostein Eikeland - Foto: Finansavisen
Reiseliv

Det er Bernt Aksel Larsen, sentral i Smiths Venner, som kjøper Jostein Eikelands hytte i Blindleia, skriver Finansavisen Ytre Tronderøya ble tvangssolgt for 18 millioner kroner.Larsen har fått 600 mål og en samlet strandlinje på én kilometer for 18 millioner kroner.- Vår familie har bodd i området i flere hundre år, og jeg skal ha det selv, sier Larsen til avisen.- Så du er ikke stråmann for Smiths Venner?- På ingen måte, sier han.I løpet av den siste måneden har det versert flere rykter om mulige kjøpere av Eikelands fritidsbolig. Disse har spent fra Petter Stordalen og Ola Mæle til Christen Sveaas.I siste utgave av Kapital hevdet en Mæle-kjenner at det var Smiths Venner som hadde kjøpt stedet.- Det er ikke så rart, egentlig. Eiendommen egner seg ikke så godt som privat feriebolig; ikke ser du sjøen fra hytten og bryggeanlegget er ikke dimensjonert for store båter, sa vedkommende.Smiths Venner eier en rekke eiendommer i Norge. Brunstad konferansesenter i Vestfold er det mest sentrale. Larsen er styremedlem i Brunstad, og jobber til daglig med produksjon av hesteutstyr.

Nyheter
Personlig økonomi