Hytter ved sjøen - her er de billigst

Du trenger ikke blakke deg helt for å realisere hyttedrømmen ved sjøen. Her koster snitthytta mindre enn to millioner kroner.

Foto: iStockPhoto
Reiseliv

Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF), i samarbeid med Finn.no, presenterte i dag resultatene av en prisundersøkelse for hytter ved sjøen. Selve undersøkelsen er gjort av analytiker Hans Petter Skogstad i MakroSikt.Mindre enn to millioner Ikke alle kan bruke mange millioner på å realisere hyttedrømmen. Basert på oppnådde salgspriser i 2008, her er kommunene med gjennomsnittpriser på mindre enn to millioner kroner, ifølge undersøkelsen.1) Hitra: 1,365 millioner 2) Farsund: 1,627 millioner 3) Fjell (utenfor Bergen): 1,654 millioner 4) Vestby: 1,701 millioner 5) Halden: 1,876 millioner 6) Arendal: 1,876 millioner 7) Sarpsborg: 1,904 millioner