Rustad selger Blindleia-perle for 20 millioner

Investor Riulf Rustad prøver lykken i hyttemarkedet. Han vil ha minst 20 millioner for sin Blindleia-perle.

Investor Riulf Rustad - Foto: Finansavisen
Reiseliv

Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF), i samarbeid med Finn.no, presenterte i dag resultatene av en prisundersøkelse for hytter ved sjøen.På presentasjonen kom det blant annet frem at det er svært lite til salgs i det øverste segmentet.Men nå prøver investor Riulf Rustad lykken med sitt landsted i Blindleia utenfor Lillesand. Prisantydningen er satt til 20 millioner kroner.- Han rekker ikke å bruke stedet. Rustad oppholder seg mest i Frankrike, forklarer eiendomsmegler Gunnar Sædberg overfor Nettavisen, som kan legge til at Rustad kjøpte stedet for 14,75 millioner kroner i 2006.Ligger på en egen oddeBygningsmassen på eiendommen, som ligger på en egen odde på Fjelldalsøy utenfor Brekkestø, består av en hovedhytte med to kjøkken, to soverom og stue med peis, en gjestehytte med soverom og hems, samt en ny redskapsbod. Totalt bruttoareal er på 200 kvadratmeter.Standarden karakteriseres som "gjennomgående god", etter en betydelig modernisering de senere år.Hyttene er ifølge prospektet tegnet av den kjente arkitekten Wenche Selmer, som ble tildelt en byggeskikkspris for nettopp denne eiendommen.trandeiendommen i Blindleia ligger på en egen odde på Fjelldalsøy utenfor Brekkestø. Den består av en hovedhytte og en gjestehytte, til sammen 200 kvadratmeter.

Nyheter
Personlig økonomi