Bolig gikk 42 prosent over takst

-Det var to som ikke rakk ut til visning. De skal ha padlet ut for å se huset senere på kvelden, sier megler Terje Tinholt etter at boligen ble solgt for 10 millioner kroner.

Terje Tinholt, eiendomsmegler i Nordvik and Partners - Foto: Finansavisen
Reiseliv

Ikke alle rakk ut på visning i løpet av de to timene megler Terje Tinholt hos Nordvik & Partners hadde satt av på Vassholmen utenfor Snarøya i Bærum onsdag.Ifølge Finansavisen var interessen upåklagelig da en eiendom på 1,6 mål, og huset med et areal (mål i primærrom) på 152 kvadratmeter, ble avertert både som bolig- og fritidseiendom. Prisantydning var 6,85 millioner kroner, og taksten 7 millioner. Dagen etter var eiendommen solgt for 10 millioner kroner - 42 prosent over takst.- Det var to som ikke rakk ut til visning. De skal ha padlet ut for å se huset senere på kvelden. Jeg tror dette salget viser at også fritidsmarkedet har våknet, sier Tinholt til Finansavisen.

Nyheter
Personlig økonomi