Kan bli ny prisrekord

Det blir ny prisrekord på Hafjell hvis den private utbyggeren skal få tilbake utlegget på giganthytta.

Boliger til salgs - Foto: Scanpix

Gjennom to somre har anleggsmaskiner sørget for høy aktivitet på hyttetomten innerst i en blindvei i det eksklusive nabolaget Lunnstaden, øverst på Hafjell, skriver Finansavisen. En ny tømmerhytte med et bruksareal på cirka 500 kvadratmeter står klar til bruk denne høsten, og blir vurdert solgt i det åpne markedet.Prisantydningen for hytta satt til 25 millioner kroner. Ifølge avisen er det er aldri tidligere solgt ferdige hytter til over 20 millioner på Hafjell.- Eieren har hatt i tankene både å bruke hytta selv, eller å selge når den står ferdig. Nå vil han prøve det siste, sier megler Stian Johansen i Poppe & Co.En annen hytte i Lunnstaden ble i 2005 solgt for 20 millioner kroner av investor Bjørge Gretland. Hytta hadde tidligere tilhørte Arthur Buchardt.Kjendisinvestorer som Buchardt og Bjørn Rune Gjelsten har bygget enda større hytter på Hafjell, men disse er aldri solgt i det åpne markedet.Hytta det her er snakk om eies av Øyvind Olstad , Olstad Holding AS.