Norefjell-kjøpere rømmer fra regningen

- De prøver alle mulige triks fordi de ikke kan, eller vil betale, sier administrerende direktør Christian Wessel i Estatia Resorts.

Faksimile estatiaresort.no
Reiseliv

Estatia sliter med å få kjøperne til å gjøre opp for seg i forbindelse med salget av 40 leiligheter i Quality Spa & Resort Norefjell.- Vi må løpe etter kjøperne av 40 leiligheter som ikke vil gjøre opp for seg. De prøver alle mulige triks fordi de ikke kan, eller vil betale, sier administrerende direktør Christian Wessel i Estatia Resorts til DN.- Kjøperne har signert kontrakt. Står de ved den får de et bra produkt, sier han.De siste av 280 hotelleiligheter er bygget ferdig på Quality Spa & Resort Norefjell. Selskapet venter fortsatt på betaling for 120 enheter. 80 av disse har ingen kjøper.

Nyheter
Personlig økonomi