Fjellstuer på Sjusjøen til 2-2,5 millioner

7 av 12 leiligheter er nå solgt i tredje byggetrinn, den siste nå i helgen. - Byggestart er vedtatt, sier Elin M. Tofthagen i DnB NOR Lillehammer til HegnarOnline.

Sjusjøen Fjellstuer, byggetrinn 3. Skisse gjengitt med tillatelse fra DnB NOR.

Tidligere i dag påpekte vi at du ikke trenger å betale en formue for en hytte med såkalt "ski-in og ski-out", selv ikke på Hafjell.Fjellstuer på SjusjøenDnB NOR Lillehammer kan også melde om god respons på tredje byggetrinn av prosjektet Sjusjøen Fjellstuer (se bildet under), hvor salget ble åpnet 22. desember. Per i dag er 7 av 12 leiligheter solgt, den siste etter en visning nå i helgen. Selveierleilighetene er fordelt på tre hus over to etasjer. De gjenværende objektene har bruksareal på 65 eller 102 kvadratmeter, med priser på 2,05-2,45 millioner kroner.- Byggestart er vedtatt. Den er i utgangspunktet satt til 1. juni, men kan hende blir det litt før. Uansett skal leilighetene være ferdigstilt innen 1. april 2011, sier fagansvarlig Elin M. Tofthagen hos DnB NOR Eiendom på Lillehammer til HegnarOnline.Artikkelen fortsetter under bildet.Leilighetene i 2. etasje har uinnredet loftsareal på ca. 37 kvadratmeter. Alle leilighetene er gjennomgående og sydvendt, med balkong/uteplass syd- eller vestvendt. En garasjeplass må kjøpes i fellesanlegg i kjeller. Prisen per plass er 120.000 kroner.Alle leilighetene leveres med blant annet parkett på alle gulv, fliser og varmekabler i entre og bad. Kjøkken leveres fra Sigdal "eller tilsvarende".To usolgte i trinn 2- Leilighetene i trinn 3 er litt rimeligere enn i trinn 2, grunnet beliggenheten. Leilighetene i trinn 2 (se bildet under) er også de som er mest avansert arkitektonisk sett, fortsetter Tofthagen, som også har solgt en leilighet i trinn 2 etter jul. Der står nå to av 17 leiligheter usolgt.Ifølge reguleringsplanen er det planlagt også et fjerde byggetrinn på området rundt gamle Sjusjøen Fjellstuer.