Sommeridyll fra 4,7 millioner

- En av de flotteste perlene langs Bohuslänkysten, sier Planbo ubeskjedent om sitt siste prosjekt.

Planbo Norge og selskapets svenske partner har enerett på utvikling og salg av 77 sommerboliger på Skäret i Hamburgsund på Bohuslänkysten, to timers kjøring fra Oslo. Alt før lansering på helgens "Sjøen for alle"-messe på Lillestrøm, var fem boliger solgt for 11,5 millioner svenske kroner stykket. Disse er nå under oppføring.Prisene starter på 5,7 millioner svenske kroner, med arealer på 90-160 kvadratmeter. Med på kjøpet følger også egen båtplass i en lagune som skal graves ut av en gammel vik. Totalprosjektet ligger på 500 millioner kroner.- Hamburgsund er en av de flotteste perlene langs Bohuslänkysten. Vi har brukt åtte år på regulering og planlegging av Skäret. Det er tatt betydelige miljø- og naturvernhensyn, sier Planbos salgsansvarlige Frode Westlie.Faktor Eiendom-eide Planbo har de siste årene solgt ca. 300 enheter på denne kysten, til en snittpris over tre millioner kroner. De fleste kjøperne har vært nordmenn.Selve prosjektet skal bygges ut i etapper, der de første enhetene står ferdig i sommer. Siste trinn står ferdig sommeren 2012.