Nå kan du gjøre et hyttekupp

Hyttemeglerne på fjellet vil lette på lageret, og da vanker det ofte saftige rabatter. Millionrabatter.

Toppleiligheten på Radisson Blu Resort på Trysil er solgt. Foto: Nordvik & Partners/Finansavisen.
Reiseliv

Hyttemeglerne på fjellet håper å lette varelageret før sesongslutt, og ifølge Finansavisen er det ofte saftige priskutt som må til.119 fjelleiendommer lå ute på Finn.no i går med prisantydning over 5 millioner, hvorav 17 til 10 millioner kroner eller mer.Morten Høegh i Nordvik & Partners solgte ifølge avisen nylig en hyllevarmer i Trysil, en 180 kvadratmeter stor leilighet over to etasjer øverst på hotell Radisson Blu Resort. Men godt under prisantydningen på 8,5 millioner.- Det har jo vært kjøpers marked i vinter, og også denne har ligget ute lenge. Dette er ikke noe jeg roper hurra for, men den ble solgt for 7,6 millioner kroner, sier Høegh.Christian Haatuft hos Eiendomsmegler 1 på Geilo forteller avisen om fire salg mellom 8 og 13 millioner fra jul til påske.- Samtlige måtte gå litt ned fra det de opprinnelig ønsket seg - prisavslaget var på 0,5-1,5 millioner, sier han til Finansavisen.Les mer i dagens avis.

Nyheter
Personlig økonomi