Torbjørn Ek og hans meglerhus selger i snitt ett dødsbo i uken, og advokaten tror ifølge Finansavisen at han har sett det meste av situasjoner som kan oppstå i arvefordelingsprosesser.- Det er nesten ikke grenser for hva som kan skje når arvingene skal fordele hytter og hus, sier Ek.- Arveoppgjør får frem mange vanskelige følelser. (...) Nesten alltid er det én av arvingene som ønsker å overta, billigst mulig, mens de andre vil selge, for mest mulig. Da må en bare gå på med krum hals og ta det ved roten med en gang, legger han til.Når arvingene ikke blir enige om fordeling, foreslår Ek ifølge avisen å selge.- Gjort riktig er ikke dette vanskelig, og det skal ikke være hemmelig at det finnes en arving med forkjøpsrett. Men, i 9 av 10 tilfeller går boligen til en utenforstående, sier advokaten til Finansavisen.