Dersom en idrettsstjerne er avbildet i annonse-materiellet for et nytt leilighetsprosjekt i Syden, bør man trolig holde seg hjemme, fastslår Finansavisen i et større oppslag lørdag.- I jungelen av alle eiendomsprosjekter som lanseres handler det om å skille seg ut. Å ha en kjent person med på laget kan være et slikt blikkfang, selv om selve kjøpsbeslutningen sikkert fremdeles dreier seg om slikt som pris og beliggenhet, sier Øystein Bonvik, rådgiver og gründer i PR-operatørene.Et av prosjektene som omtales er Football World på nordøstkysten av Brasil. Prosjektet finansieres av Europris-gründer Jan Egil Gulbrandsen og Torben Frantzen, samt Svein Erik Bakkes arvinger Ulf og Siv Bakke. Da prosjektet ble presentert i 2007 ble det oppgitt at både snowboardkjører Daniel Franck og TV-kjendis Arne Hjeltnes var blant kjøperne. Det ble også kjent at Red Bull New Yorks fotballtrener Erik Solér hadde sikret seg to leiligheter.Nå er tonen fra utbyggerne en helt annen.Eiendomsutvikler Arne Hvidstens prosjekt "The Beach" i Thailand skulle etter planen vært ferdig neste år, men siden 2008 har det ikke vært byggeaktivitet på tomten. Én av personene som kjøpte leilighet der var håndballspiller Kristian Kjelling. Han avviser at han fikk rabatt på leilighetskjøpet, utover 10 prosent i avslag alle som kom tidlig inn i prosjektet fikk.Tromsø-fotballspiller Sigurd Rushfeldt har frontet leilighetsprosjektet Monte Carrera på Gran Canaria.. De norske utbyggerne har møtt på en endeløs rekke av problemer og diskusjoner med de lokale myndighetene.Avisen omtaler også prosjekter hvor personer som Arnulf Refsnes, Thor Hushovd, Vebjørn Rodal og Oddvar Brå er involvert.Les hele saken i Finansavisen lørdag.