De mest populære reisemålene i USA

Det amerikanske nettstedet DailyFinance har rangert USAs 10 mest populære reisemål denne sommeren.

Mikke Mus møter turister og skriver autografer i Disney World, Orlando - Foto: Scanpix

I et samarbeid mellom 24/7 Wall Sr. og forskningsfirmaet på hotellindustri, STR, lister DailyFinance.com USAs 10 mest populære reisemål denne sommeren.Listen viser de amerikanske destinasjonene med flest bestilte hotellrom for weekendene gjennom sommeren 2010.Ikke overraskende rager Disney World-destinasjonen og byen Orlando høyt på listen som en svært familievennlig turistby og attraksjon.Vi finner også flere strand- og sommervarme-vennlige feriesteder langs solkysten av California. I tillegg til storbydestinasjoner som Washington D.C og New York.Årsaken til at populære amerikanske feriesteder, som for eksempel The Hamptons, faller ut av listen, skyldes rett og slett at feriestedet har langt færre hotellrom tilgjengelig enn de større destinasjonene. I tillegg er det også snakk om langt høyere grad av privat innlosjering i sommerhus, fremfor hotellrom.Se hele listen under: 10. Dallas i Texas9. Anaheim-Santa Ana i California8. San Fransisco, California7. San Diego, California6. Atlanta, Georgia5. Washington D.C4. Los Angeles - Long Beach, California3. New York2. Orlando, Florida1. ChicagoKilde: DailyFinance.com