De syv vakreste øyene i Karibia

Karibia har enormt mye å by på for reiselystne. Her finner du de vakreste øyene.

Foto: Hilde Oreld.
Reiseliv

Idylliske Karibia har rundt 7.000 forskjellige øyer, noen bedre kjent enn andre. Dette solrike området lokker stadig flere turister til seg.Les også: Kroatia - et paradis for seilereMange nordmenn kjenner allerede til Cuba, Den dominikanske republikk og Guadeloupe. Svenske Reseguiden har rangert de vakreste øyene i området, og her finner vi følgende perler:•Tobago. Beskrives ofte som Karibias svar på Galápagosøyene på grunn av sitt rike dyreliv.•Aruba. Omtales som et paradis for soltilbedere.•Cuba. Lokker med en salig blanding av latinorytmer, gode drinker, sigarer og kommuniststyre.•Guadeloupe. En liten øygruppe som tilhører Frankrike og dermed defineres som en del av EU.•Curaçao. Kjent for meget gode dykkeforhold.•Den dominikanske republikk. Kjent charterreisemål med en rekke tilbud til reisende som foretrekker all inclusive.•Barbados. Her kan du lett kombinere snorkling på formiddagen og shopping på ettermiddagen.Les også: Stordalen: Dette er verdens fire beste hotell

Nyheter
Kultur