Dette er verdens beste spahotell

Verdens ti beste spahotell har blitt kåret. Her er vinnerne.

Spabehandling.
Reiseliv

For 16. år på rad har Travel + Leisures lesere kåret verdens beste hotell, cruiseselskaper, flyselskap og storbyer. Tusenvis av stemmer har blitt telt opp for å gjøre listene best mulig.Skal vi tro reisemagasinet så befinner verdens beste hotellspa seg på New Zealand, nærmere bestemt Sofitel Queenstown Hotel and Spa. På 2. plass finner vi Ritz-Carlton i New Orleans mens Couples Tower Isle på Jamaica inntar 3. plass.I Europa er det kun to hotellspa som er vurdert som gode nok til å være med på listen, nemlig Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel, i Roma og Four Seasons Hotel George V i Paris.Les også: Stordalen: Dette er verdens fire beste hotellVerdens beste spahotell:1.Sofitel Queenstown Hotel and Spa, New Zealand2.Ritz-Carlton, New Orleans3.Couples Tower Isle, Jamaica4.Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel, Roma5.Omni Bedford Springs Resort, Pennsylvania6.Couples Sans Souci, St. Mary, Jamaica7.Discovery Shores, Boracay, Filippinene8.Mandarin Oriental, Bangkok9.Four Seasons Hotel George V, Paris10.St. Regis Hotel, Singapore