Nå kan du dra til Syden for 500 kroner

Når fellesferien er over kan du velge og vrake i sydenturer, gjerne til halv pris. De beste tilbudene starter på 500 kroner.

Hellas. Foto: iStockphoto.
Reiseliv

Nå dumpes prisene på sydenturer. Har du ferie til gode kan du sikre deg en tur til varmere strøk for en billig penge. Flere av turene koster mellom 1.500 og 2.000 kroner tur-retur per person.Les også: De syv vakreste øyene i Karibia- Skoleferien går mot slutten, og da reduseres prisene, sier Terje Berge, kommersiell direktør i FINN reise.Det er også en del uspesifiserte og "kun fly"-reiser i form av restplasser. Uspesifisert koster gjerne mellom 1.000 og 1.500 kroner per person. Hvis du synes det er greit å ordne bosted selv, tilbyr turoperatørene flybilletter fra 500 kroner til steder som Mallorca og Chania.Les også: Kroatia - et paradis for seilere- Dette skjer hvert år. Når fellesferien er over, kan du velge og vrake i sydenturer, gjerne til halv pris. August er turoperatørenes største salgsperiode, ved siden av åpningssalget tidlig om våren. Det er nå du bør reise hvis du både vil spare penger og ha mye å velge mellom, sier Berge.Det er flest ledige spesifiserte reiser til Antalya og Mallorca, etterfulgt av Kreta. De rimeligste reisene går gjerne til Tyrkia.