Svenske sommerhus på salg

- I år er det flere som må senke prisene for å få sommerhuset solgt, sier eiendomsmegler Lasse Tapper til di.se.

Foto: faksimile hemnet.se
Reiseliv

Et rekordstort tilbud av fritidshus, sammenlignet med i fjor, gjør at flere må sette ned prisene for å få solgt, skriver svenske di.se.- En kombinasjon av at boliglånstaket er senket og det varsles høyere renter, gjør kjøperne mer avventende, sier eiendomsmegler Lasse Tapper fra eiendomsmeglerkontoret, Fastighetsbyrån Norrtälje.Ifølge Tapper har flere måttet sette ned prisen på fritidsboligen for å få solgt.Er du nordmann på jakt etter fritidshus i Sverige?En oversikt fra di.se viser at prisfallet på sommerhus har vært størst i Malmø, Karlskrona og Värmdø fra 2010 til 2011, med en nedgang på henholdsvis 26, 33 og 26 prosent.