Halvparten av vinterens reiser fra Gardermoen er nå solgt, melder Star Tour. Gran Canaria er den store vinterfavoritten.Allerede nå er mer enn halvparten av reisene er solgt og feriearrangøren har økt salget med nesten 20 prosent sammenlignet med samme tid i fjor. Foreløpig er det oktober og november som peker seg ut som de mest populære månedene. Her er det snart helt fullt.- Det er nok flere grunner til den store pågangen. Nordmenn flest har god økonomi og med tanke på den dårlige sommeren vil nok mange ha litt sol og sommer å se frem til når vinteren er på sitt mørkeste, sier administrerende direktør Christian Lunde i Star Tour.
Fem på topp fra Oslo:Fem på topp landsbasis:
1. Gran Canaria2. Thailand3. Lanzarote4. Tenerife5. Hurghada1. Gran Canaria2. Tenerife3. Lanzarote4. Hurghada5. Phuket