I hjertet av Thailands hovedstad Bangkok ligger Anantara Bangkok Sathorn, et hotell som retter seg mot både vanlige turister og forretningsreisende.Hotellet har 425 rom og suiter, fordelt på 86 studio-rom, 170 deluxe-rom og 169 toroms suiter. Sistnevnte starter på rundt 700 kroner natten mens de billigste rommene koster rundt 400 kroner natten.Gjestene kan velge mellom flere restauranter, eget spa, tennisbane, helsesenter og et soldekk med et imponerende svømmebasseng, såkalt infinity pool.Bygget har 37. etasjer og dermed en rekke rom og suiter som gir deg en panoramautsikt over sentrum av byen.-Anantara Bangkok Sathorn ligger i Bangkoks business-distrikt hvor du finner en rekke spennende attraksjoner. Vi har førsteklasses tilbud og fasiliteter som passer både forretningsreisende og vanlige turister, sier kommunikasjonsdirektør Natsawan Laemluang til HegnarOnline.-Våre 425 gjesterom er vakkert innredet i moderne thailandsk stil, med privat balkong og tak-til-gulv-vinduer som definerer Bangkoks skyline, sier Laemluang.Gjennomsnittsgjesten er enten et par i begynnelsen av 20-årene til midten av 30-årene. eller en forretningsmann i slutten av 20-årene til midten av 50-årene.Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra forretningsområdet i bydelen Sathorn.-Mange par og familier velger hotellet vårt på grunn av de familievennlige omgivelsene. Her finnes eget lekerom for barn og eget barnebasseng, sier Laemluang.Vanlige tursiter pleier å booke seg inn for 2-7 netter for å utforske hva Bangkok har å by på mens forretningsreisende bor på hotellet fra en uke til et helt år. Gjestene kommer fra hele verden, og Laemluang forteller at Norge og Skandinavia er godt representert.•Grand Palace, bygd av Kong Rama 1 i 1782•Shoppingområdet Siam Square•Tempelet Wat Arun•Jim Thompson House, et museum dedikert til den tidligere CIA-ansatte mannen som ble silke-eksportør