American Express Business Travel har gjennomført sin årlige analyse av hotellpriser rundt i verden. Den viser at reisende bør passe seg for stigende hotellpriser i europeiske storbyer.En natt på hotell i Roma, koster i gjennomsnitt USD 487, i Zürich må du ut med USD 483 mens du må ut med USD 451 i Paris.Hotellregningen i byer som New York og Tokyo, som tradisjonelt går for å være dyre, ble billigere enn i mange europeiske storbyer. Her lå gjennomsnittsprisen på henholdsvis USD 317 og USD 285.Kontrasten var også sterk mellom Stockholm (USD 351), som kom på 10 på topp-listen, og København (USD 252), som hadde en mye lavere gjennomsnittspris.- Studien viser at hotellkostnadene stiger, og det påvirker selvsagt de forretningsreisende, sier Kaveh Atrak, adm. direktør for American Express Business Travel AB.