Norge er utnevnt til den beste skidestinasjonen i 2011 på National Geographic Traveler Awards 2011 i Russland, fremgår det av en melding fra Innovasjon Norge.Det er russere selv som står bak kåringen. På National Geographics nettside ngmag.ru, har russiske internettbrukere stemt frem sine reiselivsfavoritter i forskjellige kategorier. Prisen ble offentligjort denne uken, på en av de største reiselivsmessene i Russland "Leisure2011".- Dette er en flott utmerkelse og en fin tilbakemelding på vårt arbeid i Russland. Russland er et økende marked, og dette synliggjør at Russerne virkelig har fått øynene opp for det varierte tilbudet Norge har å tilby den skiinteresserte, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.Han tror denne utmerkelsen er et bevis på at Norge som destinasjon stadig vinner større innpass i det russiske markedet, og at dette er et resultat av hardt og målrettet markedsarbeid.- Jeg tror dette lover godt foran årets vintersesong, avslutter Tuftin.